Vinylgulve – allergivenlig gulvbelægning

1331026417fasaVinyl er et af de mest alsidige materialer til gulvbelægning. Det er et kunstprodukt, der fremstilles af råolie og klor. Dernæst tilsættes farvestoffer og blødgørende stoffer. Vinylgulve fås til mange forskellige formål, bl.a. boligvinyl og erhvervsvinyl.

Vinylgulv til boligen er blødt og lyddæmpende, mens vinyl til erhverv er ekstra slidstærkt og fås med skridsikre korn, så gulvene ikke bliver glatte.

Du kan få vinylgulve i snart sagt alle farver og mønstre. Vinylgulve er også nemme at dekorere og er derfor ideel til det kreative, individuelle gulv. Vinylgulve fås med forskellige overflader – f.eks. med et tryk, der ligner sten, fliser, klinker eller træ. Vinylgulve fås også i forskellige tykkelser, bredder og slidstyrker.

Designgulve i vinyl er efterhånden det foretrukne gulvvalg i butikker og kontorer, da de er ekstremt slidstærke og nemme at rengøre. Designgulve fås med træ- og klinkemønstre og i et væld af designs. Et designgulv kræver ekstra omhyggelighed, når undergulvet forberedes – en omhyggelighed som vi besidder hos Gulvkompagniet.

Vinyl i vådrum

I et vådrum er der visse krav til gulvbelægningen, bl.a. skal selvfølgelig være 100% vandtæt. Gulvkompagniets medarbejdere kommer på kursus hvert 3. år, hvor de får vådrumscertifikat – din garanti for, at vi lægger et vådrumsgulv, der lever op til alle krav og standarder.

Vinylgulve tåler gulvvarme.

Gulvkompagniet er specialister i gulvbelægning. Vi har lagt utallige vinylgulve igennem årene og lægger derfor gulvet præcist, hurtigt og effektivt. Hos Gulvkompagniet er vi altid klar til at vejlede vores kunder om det bedste gulvvalg. Hvad enten du skal bruge et linoleumsgulv, et designgulv eller et vådrumsgulv, kan du være sikker på at træffe det bedste valg i samarbejde med Gulvkompagniet.

Bliv ringet op for et uforpligtende tilbud på et nyt vinylgulv.