Trægulve – robust og slidstærk gulvbelægning

1331026417onuxTrænger gulvene til en udskiftning? Vi er specialister i gulvbelægning og har mange års erfaring med at lægge trægulve. Kontakt Gulvkompagniet så vi kan rådgive og hjælpe dig til den optimale løsning.

Massive trægulve

Massive trægulve består af samme slags træ hele vejen igennem gulvet, og træet er skåret ud som brædder eller parketstave. Et massivt trægulv kan slibes flere gange end et lamelgulv.

Lamelgulve

Lamelgulve er fremstillet som en sandwichkonstruktion med et øvre trælag, et midterlag og et bundlag. Det vil sige at kun det øverste lag er i den træsort, du ønsker på gulvet. Lamelgulve kan ikke slibes så mange gange som massive gulve, men er til gengæld mere modstandsdygtige over for fugtændringer i luften, pga. opbygningen i lag.

Fabriksoliebehandlede eller lakerede trægulve

Oliebehandling af et trægulv får gløden og årerne i træet til at træde tydeligere frem. Olie til trægulve fås i træets naturlige farve eller hvidpigmenteret (egner sig kun til lyse træsorter).

Lakering giver et slidstærkt gulv, da lakeringen giver et ekstra slidlag. Et lakeret gulv holder som regel i flere år, mens et oliebehandlet gulv til gengæld kan pletlappes ved mindre skader. Vi rådgiver dig gerne om hvilken behandling, der passer bedst til dine gulve.

Gulvkompagniet Det er din garanti for et godt håndværk i høj kvalitet. Vi løser store som små opgaver inden for gulvbelægning, og vi har mange års erfaring med trægulve. Vores medarbejdere kommer jævnligt på kursus for at lære nye retningslinjer og teknikker, så vi kan levere kvalitetsgulve til konkurrencedygtige priser.
Få et uforpligtende tilbud på nye trægulve fra Gulvkompagniet.