Korkgulv – En holdbar gulvbelægning

1331026416ihooEt korkgulv har en meget lang holdbarhed og er derfor en langsigtet løsning, hvis du er på udkig efter ny gulvbelægning. Korkgulve virker støjdæmpende og reducerer trinlyd mellem forskellige etager og rum. Med et korkgulv får du derfor en rolig og fredfyldt atmosfære i rummet, og så er korkgulvet samtidigt utrolig behageligt at stå og gå på.

 

Korkgulve er lette at holde rene
Kork er et af naturens egne produkter. Korken indkapsles i et ekstremt holdbart, klart PVC-lag, der giver en utrolig slidstyrke og som er nem at vedligeholde. Korkgulvets overflade afviser støv, snavs og skimmelsvamp. Du får derfor et sundt og hygiejnisk miljø, når du vælger korkgulve. Korkgulve er nemme at rengøre, det kræver blot støvsugning og aftørring med en fugtig klud.

Korkgulve i topkvalitet – til konkurrencedygtige priser
Et korkgulv lagt af Gulvkompagniet, er et korkgulv du bliver tilfreds med. Vi sætter en ære i at vores gulvbelægning ser fantastisk ud og overholder alle standarder. Som kunde er du garanteret, at dit nye gulv lægges perfekt. Vi står altid klar til at give dig gode råd og vejledning om hvilken type gulvbelægning, du skal vælge.

Fortæl os om dit projekt og dine ideer, så finder vi sammen et gulv, der passer til alle dine behov, og du får et uforpligtende tilbud på det gulv, du har valgt.