Gulvafslibning

Afslibning af gulve

gulvafslibningHar dine gulve brug for en genopfriskning? Eller drømmer du om et helt nyt gulvlook? Hos Gulvkompagniet.dk bliver dine drømme til virkelighed. Vi har nemlig beskæftiget os med gulvafslibningsopgaver i mange år og har indtil videre kun trukket på smilebåndet hos vores kunder, hvad enten de er erhverv eller private.

Vi er nemlig kendt for at levere en professionel service og for at have de mest konkurrencedygtige tilbud på gulvarbejde. Vi samarbejder også med landets mest kvalitetssikret gulv leverandører, der er klar til at tage sig kærligt af dig og dine gulve.

Vores Arbejdsteam består af dygtige og fagligt uddannede folk, der har den rette viden på plads og altid udfører arbejdet til punkt og prikke.

Gulvafslibning er deres speciale og efter mange års erfaring, har de tilkæmpet sig ekspertise i faget. Til alle slags gulvafslibningsopgaver de udfører, benytter de sig af markedets mest avancerede udstyr og forlader ikke stedet, før de er helt færdige.

Hvad er en gulvafslibning og hvordan foregår det?

Ved en gulvafslibning renoveres gulvet, således at det ender med at fremstå pænt og som nyt. På en gulvslibemaskine er der en valse med sandpapir, som har til opgave at fjerne den gamle overfladebehandling og ca. 1-1,2 mm af selve gulvet. Normalt bliver der slebet 3-5 gange med sandpapir i forskellige størrelser, hvor der bliver startet med grov slibning for derefter at ende med en fin slibning. Skrammer og mindre ridser i gulvet fjernes, og gulvet ender med at få en glat og fin overflade. Gulvet er nu klar til en efterbehandling, med enten lak, lud eller sæbe, afhængigt af kundens ønske og behov.

Inden opgavens start aftaler vi selvfølgelig med dig alt om, hvordan det hele skal foregå, hvor og hvornår. Hos os er kunden i centrum, og vi går derfor stærkt ind for en god kundekontakt og rådgivning inden aftalens indtræden.

Så skulle du stå med en gulvafslibningsopgave, vil vi med glæde være en af dem, der kommer dig til undsætning.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Hos os er du i trygge hænder, og hos os kommer du rigtig godt i gang.

For yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi besvarer alle henvendelser vedrørende gulvafslibning, hurtigst muligt.

Kontakt Gulvkompagniet for et uforpligtende tilbud på afslibning eller afhøvling af dine trægulve.

Alt i gulvarbejde lige fra gulvbelægning til gulvafslibning og efterbehandling.

Træk din regning fra i skat!
Læs om håndværkerfradrag her

Hent tilbud