Epoxy Gulv – En moderne gulvløsning

Et epoxy gulv er garant for et væld af fordele, der gør, at et epoxy gulv er velegnet til mange forskellige rum. Et epoxy gulv er, med andre ord, særdeles velegnet til kontorer, butikker, fabrikshaller og indkøbscentre, men gulvtypen har også vundet større og større indpas i private hjem, hvor gulvtypen er en populær gulvløsning i vådrum såvel som i et køkken, bryggers eller en garage.

 

Det er især inden for de senere år, at et gulv af epoxy har vundet stor popularitet hos danske boligejere – tidligere så man kun denne type gulve i industrien, men gulvtypens store kvalitet og lange holdbarhed gør et epoxy gulv til et ideelt valg, når du er på udkig efter en ny gulvløsning til den indvendige del af boligen. Og du kan altid få et gulv af epoxy, som matcher dine ønsker og behov til UG.

 

Epoxy gulv: kvaliteten er i højsædet
Denne type gulv er beriget med et væld af designmæssige fordele, og søger du en gulvløsning, der formår at kombinere unikt design med stor kvalitet, er et epoxy gulv en ideel valgmulighed. Gulvet har mange af de samme fordele som et akrylgulv, og gulvtypen er fremstillet i emissionsfri epoxyplast – en meget hårdfør plasttype, som kan klæbe sig fast til de fleste overflader og er beriget med en stor slidstyrke.

 

Derudover er det muligt at fremstille epoxy med mange forskellige karakteristika, hvorfor du altid kan anskaffe et gulv i en farve – såvel som med en overflade – der er det ideelle match til din bolig. Især de mange designmæssige muligheder har haft en indvirkning på den store popularitet, som epoxy gulve oplever i disse år.

 

Den stigende popularitet er også et resultat af, at et epoxy gulv er en fugefri gulvløsning, som nemt kan rengøres, samtidig med at gulvets store slidstyrke er synonym med en enestående kvalitet. Et epoxy gulv kan tages i brug, så snart vi er færdige, og gulvet har tørret.

 

Mulighederne er store med et epoxy gulv
Mulighederne er mange med et denne gulvtype, og du kan altid få en gulvløsning, der beriger din bolig med et unikt touch, når du investerer i et epoxy gulv. Hos Gulvkompagniet har vi stor erfaring med epoxy gulve, og vores stab af kvalificerede og dygtige medarbejdere har altid styr på de nyeste teknikker og gulvløsninger – Gulvkompagniet er din garanti for kvalitet, og vi står altid klar med rådgivning og assistance.

Ring for et uforpligtende tilbud på epoxy gulve: Tlf. (+45) 30 30 31 32