Efterbehandling af trægulve

Et nyslebet gulv er flot, men også sart, derfor skal det efterbehandles.

Vi sliber og efterbehandler alle former for gulve og afslutter altid med meget fint sandpapir, hvilket giver en glat overflade, så gulvet er mere resistent overfor snavs og slitage, når vi har efterbehandlet det.

Vi benytter udelukkende førsteklasses produkter, som er specielt beregnet til ekstra udsatte flader og stærkt trafikerede områder. Vi bruger udelukkende produkter, der overholder EU’s standarder og brug for opløsningsmidler med mere.

Læs mere om efterbehandlinger af gulve:

Efterbehandling af lakeret gulv
Et lakeret gulv vil nok altid være det nemmeste at have med at gøre, man kan let tørre et lakgulv over, så det er rent. Får man til gengæld en ridse i lakken, f.eks. ved at man trækker et møbel henover gulvet, eller man får mærker efter stilethæle’, så er skaden sket og man må leve med det, i modsætning til andre, mere ‘rå’ behandlinger hvor træet har en chance for at rejse sig igen.

Efterbehandling af ludbehandlet eller sæbehandlet gulv
Ludbehandling er den mest enkle behandling af gulvet. Det er en afblegning, der modvirker gulningsprocessen i træet. Denne behandling kræver en efterfølgende mætning af træet med enten natursæbe eller hvidpigmenteret sæbe. Her er vigtigt at gulvet bliver slebet meget fint, således at overfladen bliver nemmere at holde. Se flere tips om vedligeholdelse under Gode råd.

Naturolie
Overfladebehandling med naturolie giver gulvet en rustik udseende og en varm glød. Se flere tips om vedligeholdelse under Gode råd.

Hvidolie
Hvidolie er en meget flot (men dog også sart) efterbehandling, der lysner gulvene. Se flere tips om vedligeholdelse under Gode råd.

Hvidpigmentering
Denne behandling har været trendy meget længe og er det stadig. Hvidpigmentet påføres i bunden og derefter lakeres gulvet tre gange. Se flere tips om vedligeholdelse under Gode råd.

Alt i gulvarbejde lige fra gulvbelægning til gulvafslibning og efterbehandling.

Træk din regning fra i skat!
Læs om håndværkerfradrag her

Hent tilbud