Om Gulvkompagniet

Gulvkompagniet er din kvalitetsbevidste leverandør af gulvbehandling og gulvbelægning med et bredt udvalg af gulvmaterialer, såsom linoleum, vinyl, diverse typer træ, laminat, kork, gummi, klinker og fliser, samt tæpper og måtter.

Gulvkompagniet er en højt specialiseret virksomhed, der bl.a. har vådrumscertifikat, og vi har årelang erfaring med alle slags gulvbelægning.

Hos Gulvkompagniet er vi 100 % dedikeret til at levere materialer af allerhøjeste kvalitet. Vi rådgiver dig gerne om såvel tilbehør som vedligeholdelse af dit valg, så din investering holder sig smuk så længe som muligt.

Vores store erfaring og faglige ekspertise sætter os i stand til at hjælpe dig til at vælge den helt rigtige materialetype, der passer til netop dit behov og til rummets indretning.

Gulvkompagniet er med i hele fasen fra valg af produkttype til pålægning af tæpper eller montering af gulvbelægningen.

Fleksibilitet
Gulvkompagniet arbejder dag og nat for at være til så lidt gene som muligt og altid få opgaverne færdige til tiden. Vi lægger også stor vægt på at være fleksible, da fleksibiliteten netop er det, der gør os i stand til at løse alle opgaver inden for gulvarbejde med kort varsel og stor præcision, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Høj kvalitet i arbejdet
Hos Gulvkompagniet har vi regelmæssig efteruddannelse af alle medarbejdere. Gulvkompagniet er naturligvis medlem af brancheforeningen, hvilket er med til at garantere kvalitetssikring og kvalitetsstyring med de anbefalede kontrolprocesser under arbejdets udførsel.

Høj service
Gulvkompagniets målsætning er at være en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Rengøring
Vi rydder selvfølgelig altid op efter os og sørger for, at der er pænt og nydeligt, når vores arbejde afsluttes